wie zijn wij

madelon prent studeert aan de hogeschool voor de kunsten in utrecht en start na haar afstuderen in 2005 als zelfstandig interieurarchitect. tot 2012 werkt zij als interieurarchitect/ projectmanager voor de afdeling store design van de bijenkorf bv en specialiseert zich in commercieel retail design en de begeleiding  hiervan. binnen deze context werkt zij in teamverband , in -en -extern,  samen aan diverse ontwerpprojecten. daarnaast begeleid zij de realisatie van externe brandshops van diverse internationale merken en ontwerpt zij speciaal meubilair


wim van hornsveld studeert aan de gerrit rietveld academie en start na zijn afstuderen in 1992 als zelfstandig interieurarchitect. hij voert diverse projecten uit op het gebied van concept ontwikkeling, ontwerp en inrichting, tentoonstellings- en productontwerp.

onder de gerealiseerde projecten bevinden zich scholen en universiteiten, woningen / appartementen en tentoonstellingen op grote en kleine schaal voor zowel de zakelijke als particuliere markt.


ons bureau zet zich met al zijn enthousiasme, ervaring en deskundigheid in voor het ontwikkelen en begeleiden van interieurconcepten; van scholen en winkels, tot woonhuizen, kantoren en speciaal meubilair; onze brede expertise geeft ons de mogelijkheid om in al deze vakgebieden werkzaam te zijn. daarnaast vinden wij de communicatie en interactie met onze opdrachtgevers erg belangrijk en werkt deze altijd als een inspiratiebron voor ons. een persoonlijke betrokkenheid en inzicht in de (commerciële) wensen van onze klant zorgt ervoor dat er altijd weer een mooi en vernieuwend eindresultaat ontstaat.